TERESA Y TIM

Títol original: Teresa eta Galtzagorri Direcció: Agurtzane Intxaurraga Guió: Juan Luis Carreras País: Espanya Durada: 75 min Any: 2016 Gènere: Animació, fantàstic, infantil Música: Joseba Distribuïdora: Barton Films Estrena a Espanya: 3/2/2017

Apta per a tots els públics
i especialment recomanada per a la infància

Doblada en castellà
2016: Premis Goya: Nominada a millor pel·lícula d’animació
2017: Premis Platino: Nominada a millor pel·lícula d’animació

SINOPSI

Cada any els follets porten una nova primavera. Tim n’és un que arriba per primera vegada. Despistat per l'atractiu so de la fira, se separarà de la resta dels follets i serà atrapat pels malvats Samuel i Vlad per explotar-lo com atracció al circ. Teresa, una nena de 6 anys, el descobrirà allà i se n’encapritxarà. Tim, alhora, veurà en ella l'oportunitat d'escapar. Després de fugir s'amagarà a casa de la Teresa i, protegit per ella, viuran diverses aventures i es convertiran en amics inseparables. No obstant això, amb el pas del temps Tim començarà a transformar-se. Fa massa temps que és lluny del seu món i dels seus. Tan sols ajudant-lo en el seu retorn a casa podrà salvar-lo.

(Filmaffinity.com)

CRITICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: