LOS JAPÓN

Direcció i guió: Álvaro Díaz Lorenzo País: Espanya Durada: 91 min Any: 2019 Gènere: Comèdia Interpretació: Dani Rovira, María León, Antonio Dechent, Cinta Ramírez, Iker Castiñeira, Maya Murofushi Distribuïdora: Warner Bros Entertainment Estrena a Espanya: 28/06/2019


No recomanada per a menors de 7 anys

Versió original en castellà

SINOPSI

Al Japó viu el moment més dramàtic de la seva història. El seu emperador acaba de morir sense deixar descendència. Comença la cursa per buscar en l'arbre genealògic algun possible hereu. És llavors quan descobreixen que al segle XVII, a Sevilla, hi va haver una expedició de japonesos que va arribar fins a un bell poble a la riba d'un riu, el seu nom: Coria del Río. En aquell lloc el descendent de l'emperador es va establir i va formar una família. Tots els fills que va tenir el samurai van ser homes. Això provocarà que el destí de la família de Paco Japón, veïns de tota la vida de Coria del Río, canviï de la nit al dia, quan siguin els elegits per ocupar el lloc del mort emperador a Tòquio. Juntament amb la seva família, Paco es traslladarà al Palau Imperial on haurà d'aprendre a viure com el nou emperador del país nipó, amb els xocs culturals i lingüístics que comportarà l'experiència.

(Sensacine.com)

 



 

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: