LA REVOLTA DELS CONTES

Títol original: Revolting Rhymes Direcció: Jakob Schuh & Jan Lachauer País: Regne Unit Durada: 58 min Any: 2016 Gènere: Animació Distribuïdora: Rita & Luca Estrena a Espanya: 26/1/2018

No recomanada per a menors de 7 anys
Doblada en català / Doblada en castellà

SINOPSI

Si resultés que la Caputxeta no hagués estat ni tan innocent ni tan vermella, que els tres porquets haguessin especulat amb les seves casetes, que la Blancaneus s’independitzés per no suportar la seva madrastra i que la Ventafocs només somiés en un home honest, és que els nostres clàssics haurien sorgit de la imaginació de Roald Dahl. Aquesta pel·lícula es basa en els contes clàssics, revisitats de manera aguda i corrosiva pel gran Dahl.


La revolta dels contes
és una adaptació del best-seller de Roald Dahl, Revolting Rhymes, per part dels productors d’El Grúfal i el Nadal del senyor Branquilló. És una pel·lícula que recupera personatges i relats clàssics coneguts per tothom per donar-los la volta i introduir-hi girs enginyosos, sorprenents i rabiosament actuals. L’adaptació al cinema respecta l’esperit transgressor de Roald Dahl i encara va més enllà tot barrejant les històries entre si per fer-ne una de nova i trepidant.
La revolta dels contes és una revisió moderna i políticament incorrecta de clàssics de la literatura infantil, una pel·lícula irreverent per a nens i nenes desperts i intel·ligents.

(Rita & Luca Films)

CRÍTICA

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: