AFTER. EN MIL PEDAZOS

Títol original: After We Collided Direcció: Roger Kumble Guió: Mario Celaya (novel·la: Anna Todd) País: EUA Durada: 105 min Any: 2020 Gènere: Drama, romanç Interpretació: Hero Fiennes-Tiffin, Dylan Sprouse, Josephine Langford, Selma Blair, Candice Accola, Charlie Weber, Samuel Larsen, Louise Lombard, Dylan Arnold, Inanna Sarkis, Rob Estes, Pia Mia, Khadijha Red Thunder, Shane Paul McGhie, Karimah Westbrook, James H Keating, Stefan Rollins, Clay Neal, Ghevon Sebastian, Benjamin Weaver, John Jackson Hunter Fotografia: Larry Reibman Distribuïdora: Diamond Films España Estrena a Espanya: 4/9/2020

No recomanada per a menors de 12 anys

Doblada en espanyol
SINOPSI

Ha passat el temps, i encara no se sap si en Hardin (Hero Finnes Tiffin) és realment el noi profund i reflexiu de qui la Tessa (Josephine Langford) es va enamorar, o ha estat un estrany tot aquest temps. Ella vol allunyar-se’n, però no és tan fàcil. La Tessa s'ha centrat en els seus estudis i comença a treballar com a becària a Vance Publishing. Allà coneix en Trevor (Dylan Sprouse), un nou i atractiu company de feina que és exactament el tipus de persona amb qui hauria d'estar. Però en Hardin sap que va cometre un error, possiblement el més gran de la seva vida i vol corregir els seus errors i vèncer els seus dimonis... Seqüela de la pel·lícula After.

(FilmAffinity)

CRÍTICA

‘After. En mil pedazos’ és just el que se n’espera

Tornem a trobar-nos amb Tessa Young i Hardin Scott. Amb aquesta parella que fa anys va conquistar el gran públic a través de Wattpad, i que més recentment ho ha fet a les sales de cinema. La història d'Anna Todd continua a After. En mil pedazos, pel·lícula que arrenca amb un petit resum i l'acció de la qual se situa després d'un mínim salt temporal. La Tessa i en Hardin segueixen separats i les conseqüències de l'aposta del segon segueixen sent més que notables. L'amor, tot i que d'alguna manera segueix aquí, ha donat pas a l'odi, al menyspreu, al dolor i a la tristesa. Però hi ha alguna cosa entre ells, una espècie d'imant, que els impedeix separar-se.

En aquesta segona entrega, tal com se'ns va prometre i com bé deuen saber els lectors, tenim l'oportunitat d'observar una important evolució en els dos personatges protagonistes. També aprofundim més en el fosc passat d’en Hardin, responsable en part del seu present. I coneixem nous personatges, com en Trevor, la tercera pota del triangle. Un element desestabilitzador que, al contrari del que molts podrien haver pensat, és del millor d'aquesta nova pel·lícula.

El romanç i el drama adolescent segueixen presents. Com també aquest aire fan-fic que forma part de l'essència de la història. Però After. En mil pedazos guanya en maduresa i guanya en humor. En aquesta segona part veiem una mica més d'humor gamberro i, com a espectadors, tenim més espai per gaudir. Amb tocs que van a allò més bàsic, però efectiu, de l'humor. I també amb algunes bromes i situacions potser més properes a nosaltres. És aquí, i en el fet de no voler ser més del que és, on l'encerta.


Rosa Suria – mewmagazine.es


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: