TRASTO. DE LA MANSIÓ AL CARRER

Títol original: Troube Direcció:  Kevin Johnson Guió: Judah Miller, Rob Muir, John Paul Murphy, Harland Williams (història: Jordan Katz) País: Canadà Durada: 87 min Any: 2019 Gènere: Animació, comèdia, Infantil Música: Jessica Weiss Distribuïdora: Flins y Piniculas Estrena a Espanya: 21/8/2020

Apta per a tots els públics

Doblada en català
SINOPSI

Una història tendra plena de valors que parla d’un gos de l’aristocràcia abandonat a la seva sort...(gencat.cat)

El Trasto és un gos que viu amb tota mena de luxes i sense cap complicació al costat de la seva rica propietària, però quan aquesta mor el gos haurà d'aprendre a viure sense cap dels luxes als quals està acostumat. Sense diners i fora de la mansió on sempre havia viscut, el Trasto ha de fer front als perills del carrer fins que el seu camí es creua amb la Zoe, una jove que l'acull a casa seva. No obstant això, la tranquil·litat no arriba per al Trasto quan ha d'evitar ser atrapat pels cobdiciosos nebots de la seva antiga propietària, que el necessiten per cobrar l'herència que ella li havia deixat íntegrament a ell.

(Sensacine)

CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: