TROLLS 2. GIRA MUNDIAL

Títol original: Trolls World Tour Direcció: Walt Dohrn, David P. Smith Guió: Jonathan Aibel, Glenn Berger País: EUA Durada: 94 min Any: 2020 Gènere: Animació Música: Theodore Shapiro Distribuïdora: Universal Pictures International Estrena a Espanya: 23/10/2020
Apta per a tots els públics

Doblada en català

SINOPSI

Tornen els trolls, aquests éssers encantadors amb punxeguts pentinats de colors, que canten, ballen i s'ho passen d'allò més bé. En aquesta ocasió, la Poppy, la líder dels trolls, descobrirà amb els seus amics Branch, Biggie, Tiny Diamond, Cooper, Satin i Chenille, que hi ha molts altres tipus de música a part del pop. En aquesta nova aventura coneixeran trolls com en Chaz, un troll que estima el jazz; en Hickory, un troll que adora la música country; en Trollzart, el troll de la música clàssica, a més de l’Essence, la reina del funk, o el Trollex, el rei del tecno. És clar que tot es complicarà quan la Barb, la reina dels trolls rockers, decideixi destruir tota la música que no és rock. Per aturar-la, i que els trolls puguin ser com vulguin sense que les diferències importin, la Poppy haurà d'enfrontar-se a la Barb perquè no destrueixi el seu colorit i variat món. Perquè la seva comesa és protegir-los passi el que passi.

(Sensacine)

 

CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: