A BEDSORE

Direcció: Hye-jung Shim
Any: 2019
Durada: 110′
Idioma: VOSE i VOSCAT
Gènere: Drama
País: Corea del Sud

SINOPSI

La vida domèstica aparentment idíl·lica del jubilat Chang-sik i de la seva esposa Gil-soon, prostrada al llit i sense poder parlar després d’un vessament cerebral, així com de la seva cuidadora Sook-ok, una immigrant xinesa coreana indocumentada, comença a esfondrar-se quan a Gil-soon li surt una úlcera que no es cura. L’aparició de l’úlcera obre velles ferides i queixes familiars en aquesta òpera prima de Shim Hyejung, que ens fa reflexionar sobre l’ètica relacionada amb l’atenció als ancians i als discapacitats, així com sobre les responsabilitats que tenim com a familiars, auxiliadors socials o geriatres.

Biografia del director

Shim Hyejung ha presentat les seves pel·lícules en llocs com PAN ASIA a Corea, l’Acadèmia de les Arts de l’Iran i el JCCAC a Hong Kong. També ha competit en festivals de cinema com el Jeonju International Film Festival, el Seoul International New Media Festival i molts altres festivals de cinema coreans. En 2017, la seva pel·lícula Camellias in Bloom va ser nominada en la secció de curtmetratges en la 38a edició dels premis Blue Dragon.


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: