A ROAD TO SPRING

Direcció: Ji Li
Any: 2019
Durada: 99′
Idioma: VOSE i VOSCAT
Gènere: Drama
País: Xina

SINOPSI

Situada a la província de Dongbei, Qiqihar va ser el centre econòmic de la Xina durant molt de temps. Però, des que va començar el tancament de les fàbriques i l’emigració cap a les grans ciutats, aquest destí pròsper va caure en l’oblit. Daquan, que treballava en una fàbrica d’accessoris ferroviaris, és acomiadat i es troba al carrer sense saber què fer. A més, és acusat d’un robatori, i encara que defensa la seva innocència, la policia no el creu. Per venjar-se decideix atrapar el lladre ell mateix i així provar la seva innocència. La pel·lícula posa en relleu els problemes que ocasiona la desocupació massiva no només a la Xina sinó a tot arreu del món.

Biografia del director

Li Ji va néixer al 1983 a la ciutat de Qiqihar, de la província de Heilongjiang, Xina. Al 2012, va deixar el seu treball com a auxiliar de vol i va començar a estudiar cinema a l’Acadèmia de Teatre de Shanghai. El seu primer curtmetratge A Woman, també conegut com Hong Ying, va rebre una bona acollida, formant part de la selecció de festivals de cinema. Aquest èxit l’ha animat a continuar la seva carrera com a cineasta. A Road To Spring és el seu primer llargmetratge.


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: