ELS CROODS. UNA NOVA ERA

Títol original: The Croods: A New Age Direcció: Joel Crawford Guió: Kevin Hageman, Dan Hageman, Paul Fisher, Bob Logan (Historia: Kirk De Micco , Chris Sanders) País: EUA Durada: 95 min Any: 2020 Gènere: Animació Interpretació:  Animació Música: Mark Mothersbaugh Fotografia: Animació Distribuïdora:  Universal Pictures International Spain Estrena a Espanya: 23/12/2020


Apta per a tots els públics
Doblada en català

SINOPSI

La pintoresca família prehistòrica dels Croods torna a fer de les seves. Aquest divertit clan format per la jove i inquieta Eep, el seu rondinaire pare Grug, la seva comprensiva encara que despistada mare Ugga, a més del friqui Thunk i la bebè Sandi, tornen a la gran pantalla en una nova aventura troglodítica, recordant-nos la importància de la família... I el poc que hem evolucionat. Aquesta vegada, els Croods s'enfrontaran a la seva amenaça més gran des que van abandonar la cova: una altra família.

(Sensacine)



CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: