TOM i JERRY

Títol original: Tom and Jerry Direcció: Tim Story Guió: Katie Silberman País: Regne Unit Durada: 101 min Any: 2020 Gènere: Comèdia Interpretació: Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Ken Jeong, Rob Delaney, Colin Jost Música: Christopher Lennertz Fotografia: Animació, Alan Stewart Distribuïdora: Warner Bross Estrena a Espanya: 26/03/2021

No recomanada per a menors de 7 anys, especialment recomanada per a la infància

Doblada en català

SINOPSI

Tom i Jerry, el gat i el ratolí més populars de la història de l’animació, es tornen a trobar. Però, aquesta vegada, en una ubicació diferent. En Jerry s’ha instal·lat al millor hotel de Nova York, que està preparant “el casament del segle”. L’arribada del ratolí provoca alguns inconvenients, que poden arruïnar aquest gran esdeveniment. Per això, la Kayla, la planificadora de la gala, decideix contractar en Tom, per atrapar en Jerry. D’aquesta manera, comença una batalla sense límits entre el gat i el ratolí, que podria destruir la carrera de la Kayla, el casament i, fins i tot, l’hotel!

(gencat.cat)

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: