DETECTIUT CONAN: LA BALA ESCARLATA

Títol original: Meitantei Conan: Hiiro no Dangan Direcció: Tomoka Nagaoka Guió:   Takeharu Sakurai (manga: Gôshô Aoyama) País: Japó Durada: 110 min Any: 2021 Gènere: Animació, intriga, manga Interpretació: Animació Música: Katsuo Ono Fotografia: Animació Distribuïdora: Alfa Pictures Estrena a Espanya: 16/04/2021

No recomanada per a menors de 7 anys

Versió doblada en català

SINOPSI


El Japó celebra l'imminent inici dels World Sports Games, l'esdeveniment esportiu més gran del món, que tindrà lloc a Tòquio. L'anomenat "Japanese Bullet", un tren d'última generació, ha estat creat específicament per coincidir amb el començament de la cerimònia d'obertura dels WSG. Es preveu que el seu recorregut comenci a l'estació de Shin Nagoya i acabi a l'estació central de Tòquio a uns 1.000 quilòmetres per hora. No obstant això, un estrany incident té lloc a la festa d'un dels seus sponsors publicitaris més importants, fet que porta al rapte d'alguns dels executius més importants de la companyia. En Conan dedueix que aquests raptes poden tenir alguna cosa a veure amb els que van tenir lloc 15 anys enrere, quan els WGS es van celebrar a Boston.

(FilmAffinity)



 

 


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: