AFTER. ALMAS PERDIDAS

Títol original: After We Fell Direcció: Castille Landon Guió: Sharon Soboil. (novel·la: Anna Todd) País: EUA Durada: 99 min Any: 2021 Gènere: Seqüela adolescent Interpretació: Josephine Langford, Hero Fiennes-Tiffin, Arielle Kebbel, Mira Sorvino, Louise Lombard, Stephen Moyer, Chance Perdomo, Rob Estes, Carter Jenkins, Kiana Madeira, Frances Turner Distribuïdora: Diamond Films España Distribución Estrena a Espanya: 03/09/2021

No recomanada per a menors de 16 anys

Doblada en espanyol

SINOPSI

Malgrat que la història d'amor entre Tessa Young (Josephine Langford) i Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin) ha passat per moltes complicacions, aquesta vegada és molt més complexa que mai. Ara que la Tessa ha pres una de les decisions més importants de la seva vida, tot canvia completament. Els secrets que surten a la llum sobre les seves famílies, posen en perill la seva relació i el seu futur junts. La vida de la Tessa comença a trencar-se en trossos, i ja res és com abans. Encara que sap que en Hardin l’estima, tots dos estan envoltats de gelosia, odi i perdó. Fins ara, l'amor era suficient per mantenir viva la seva relació, però, de debò segueix valent la pena?

(Sensacine.com)

 



CRÍTICA



    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: