LA MAMA ÉS PURA PLUJA

Títol: La mama és pura pluja Títol original: Maman pleut des cordes Direcció: Hugo de Faucompret País: França Durada: 29 min Any: 2020

Títol: La meva vida a Versalles Títol original: La vie de château Direcció: Nathaniel Hlimi, Clémence Madeleine-Perdrillat País: França Durada: 29 min Any: 2019

Durada: 60 min Gènere: Animació Distribuïdora: Rita & Luca Films Estrena a Espanya: 26/02/2021

Tots els públics, especialment recomanada per a la infància
Doblada en català


SINOPSI

La Jana és una nena de 8 anys forta i espavilada que té moltes ganes que arribi Nadal, però aquest any l’haurà de passar amb la seva àvia, ja que la seva mare necessita descansar. Per la seva banda, la petita Violeta no s’hauria imaginat mai vivint al Palau de Versalles, i menys amb el seu oncle Regis! Totes dues protagonistes es trobaran en situacions que no entraven en els seus plans, però aprendran a viure-les amb optimisme i alegria.
Dues boniques històries plenes de màgia i tendresa que aborden la gestió de les emocions dels més petits de la casa. (Rita & Luca)

La mama és pura pluja

La Jana és una nena de 8 anys espavilada i forta que espera impacient l’arribada del Nadal, però aquest any es veurà obligada a passar-lo amb la seva àvia perquè la seva mare necessita descansar. Contra tot pronòstic, les vacances acabaran sent tota una aventura on farà nous amics: la Sònia, en Leo i en Cloclo, un habitant del bosc.
La meva vida a Versalles
La Violeta s’ha quedat òrfena i se’n va a viure amb el seu oncle Régis, que treballa com a conserge ni més ni menys que al Palau de Versalles! A la Violeta no li fa cap gràcia el seu tiet: és gran com un os, empipador i fa pudor; i cuidar la Violeta tampoc no estava als plans del Régis. Aprendran tots dos a acceptar-se, conviure i estimar-se? Un conte de fades realista i commovedor.



CRÍTICA


    CineBaix     Joan Batllori, 21     08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)     93 666 18 59     cinebaix@cinebaix.com     Disseny web: